Anderson Silva szerint egyértelműek Conor McGregor bunyójának a hibái

Anderson Silva szerint egyértelműek Conor McGregor bunyójának a hibái


A "Pók" az ír esélyeit latolgatta Floyd Mayweather Jr. ellen.


Conor McGregor lett az első, aki egyszerre két súlycsoport bajnoka lett a UFC-ben, de a szervezet egyik legnagyobb sztárja közel sem találja tökéletesnek.

Anderson Silva, - aki éveken át uralta a középsúlyt - a Floyd Mayweather Jr. elleni esetleges bokszmeccs kapcsán beszélt az ír bunyójának hibáiról.

Vannak hibái, mint mindenkinek. És a hibái tisztán láthatóak. Jól védekezik, de nincs jitsu-ja. Elsősorban a saját és ellenfele mozgását használja ki az előnyére. Sosem teszi magát kényelmetlen helyzetekbe. Az ellenfelei teszik magukat ellene kényelmetlen helyzetekbe, ahonnan nem tudnak visszakerülni rendes pozíciójukba.

McGregor 9-1-es rekordot szedett össze a UFC-ben kevesebb, mint négy év alatt, miközben megszerezte a pehely- és könnyűsúlyú bajnoki címeket. A kérdésre, hogy lenne-e esélye Mayweather ellen a ringben, Silva nem tudott egyértelmű választ adni.
Szerintem esélye mindenkinek van. Ha belépsz a ringbe, már van esélyed. Mayweather ellen persze sokan mondják, hogy Conor egy menetet sem bírna ki, de ezt sosem tudhatjuk. Az ökölvívásban más a mozgás, más az alapállás, más az időzítés. Csak akkor derül ki, ha valóban összecsapnak, de szerintem meg kellene próbálnia.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá