Anderson Silva is Conort akarja

Anderson Silva is Conort akarja


Te is fiam, Andy?

A korábbi középsúlyú UFC kingpin is beállt azon bunyósok sorába, akik tág pupillával, áhítozó szemekkel tekintenek az UFC sziklás ormaira, hogy a Dana megnyissa a Conor-csapot és egy vödörrel vihessenek haza belőle. Ok, Silva nem feltétlenül mosható össze a haszonleső hiénákkal, inkább a pályája csúcsán elmaradt szupermeccsek hiányozhatnak neki. Legalábbis erre enged következtetni a brazil Globo-nak adott friss nyilatkozata:


Most, hogy már megöregedtem, kihívok mindenkit. Oh, le akarom győzni azt a törpét…mi is a srác neve? McGregor. Ez nem provokáció, egyszerűen elfelejtem a nevét, öreg vagyok már. Az idősebbek tudják, hogy milyen ez. Éppen ezért van némi drukk bennem, hogy minél hamarabb találkozzunk. Különös, nem szokványos képességei vannak neki. Nem tudom, hogy 81-82 kilóra fel tudna-e jönni, ez nekem az alsó limit, amit hozni tudok. Szeretném megmérettetni magam ellene, mielőtt a karrierem befejezem.Elég kicsit az esélye annak, hogy ez a párosítás valaha létrejön majd. Dana White már a Conor vs Diaz 3 kapcsán is próbálja lecsapni a sztorit, szerinte Diaz ugyanis háromszor volt nagyobb, mint McGregor. Emellett Silva a pénzen és szórakozáson kívül túl sokat nem nyerne az ütközettel, a karrierje már tökéletesnek mondható. A búcsú buliba másik sztárvendéget kell hívnia, hiába teaselte szépen csomagolva Conort.
Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá