Amanda Nunes nyilvánosan bocsánatot kért Ronda Rouseytól
MMA

Amanda Nunes nyilvánosan bocsánatot kért Ronda Rouseytól


Meccsük után eljárt a szája, de már bánja.


Amanda Nunes első címvédésén 48 másodperc alatt végzett Ronda Rousey-val, a UFC 207-en. A meccs után kicsit oltogatta Rousey-t, mondván "most már ő a bajnok, Rondát el lehet felejteni, és vonuljon nyugdíjba", illetve egy képet is megosztott Twitteren, amiben babakocsiban tolja a volt bajnokot, a világbajnoki övvel a kezében.

Most úgy látszik, a "Nőstény oroszlán" kicsit magába szállt, mert most egy bocsánatkérést tett közzé Instagramján.Szeretném megmagyarázni a dolgokat. A meccs után tele voltam adrenalinnal, elragadtak az érzelmek. Annyi mindent magamban kellett tartanom a mérkőzés előtti hetekben. Mondhattam vagy posztolhattam olyan dolgokat, amikről most már tudom, hogy nem volt helyes.

Szeretnék bocsánatot kérni Rondától. A rajongóitól, az én rajongóimtól és a UFC-től is. Ronda fantasztikus sportember, aki rengeteget tett a sportágért, különösen a női MMA-ért. #respect

Nunes meccs utáni viselkedése magyarázható azzal, hogy annak ellenére, hogy ő volt a bajnok, a bukiknál underdog volt, illetve szinte semmi médiafigyelmet nem kapott.

Most, hogy a felhajtás és a meccs utáni őrület kicsit abbahagyott, bizonyára magába nézett, és nem volt büszke viselkedésére, ezért a bocsánatkérés.

Amanda Nunes legközelebb valószínűleg Valentina Shevchenko ellen védheti meg harmatsúlyú övét.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá