Este jön az Alvarez vs. Golovkin mérlegelés

Este jön az Alvarez vs. Golovkin mérlegelés


Indul a visszaszámlálás.

Szeptember 16-án Las Vegas-ban összecsap egymással Canelo Alvarez (49-1-1, 34 KO)és Gennady Golovkin, a Mayweather-McGregor cirkuszi mutatvány helyett tehát most hétvégén kapunk egy igazi, hús-vér ökölvívó szupergigatalálkozót.


A mexikói Alvarez mindössze egyszer kapott ki 51 profi meccse alatt, nem is akárkitől: Floyd Mayweathertől, úgyhogy a tapasztalat az ő malmára hajtja a vizet. Golovkint sem kell félteni, neki "csak" 37 meccse van, viszont majdnem mindenkit kiütött eddig, aki elé mert állni: 37 meccsből mindet megnyert, 33 kiütése van. Ő – Alvarezzel ellentétben – bokszolt az olimpián is, 2004-ben, Athénben ezüstérmet szerzett, valamint megnyert egy vb-t 2003-ban.

Alvarez nem rejtegette magát az elmúlt időkben, többször is megmutatta a testét, és látszik rajta, hogy élete egyik legkeményebb felkészülésén van túl, ugyanis nagyon sok izmot pakolt magára – nyilván azért, hogy ellensúlyozni tudja Golovkin hihetetlen ütőerejét.

A bunyó Canelo szerint "brutális és gonosz" lesz a meccs, de ő fogja megnyerni. A találkozón pár szervezet világbajnoki öve (WBA, WBC, IBF és a The Ring) lesz terítéken, ha a két bokszoló póker játékos lenne, akkor ezt úgy kellene hívni, hogy: "All in."

A mérlegelés magyar idő szerint ma fél 11-kor kezdődik. Elvileg a Sport TV ezt nem adja, a külföldi HBO tévécsatorna viszont igen.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá