Állítólag megsérült Henry Cejudo a hétvégi meccs előtt
MMA

Állítólag megsérült Henry Cejudo a hétvégi meccs előtt


Felröppent a pletyka az internet bugyraiban a hétvégi UFC 238 előtt, hogy Henry Cejudo térde megsérült a felkészülés során.

Cejudo közönségnyilvános szabad edzésén full ruhában jelent meg a média előtt, és ahelyett, hogy lenyomott volna egy lightos kis edzést a kamerák elé, leült egy székre, és semmit sem csinált, csak beszélt. Először tagadta, hogy tropára ment volna a térde, és bohóckodott egy picit (00:38-tól), mutatva, hogy ott bizony semmi baj nincs azokkal a térdekkel:Az olimpiai aranyérmes birkózó később beismerte, hogy a "vádak" nem teljesen alaptalanok:

“Tényleg beütöttem egy kicsit a térdem, a jobb térdem. Beütöttem egy rohadt sarokban. Tényleg fájt. De ennyi. Semmi baja.”

Természetesen a meccs előtt titkolni kell minden komolyabb sérülést, nehogy az ellenfél hasznot húzhasson belőle. Hogy mi az igazság, az majd a meccsen látszódni fog.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá