Állítólag gond van a hétvégi UFC gála főmeccsével
MMA

Állítólag gond van a hétvégi UFC gála főmeccsével


Joanna Jedrzejczyk a hétvégén meccselne Michelle Waterson-nal, de már most, jóval a mérlegelés előtt gyűlnek a meccs felett az esőfelhők. A lengyel ex-bajnok állítólag a UFC-nek jelezte, hogy szerinte nem fogja tudni hozni a súlylimitet.

A baljós jelzés hatására Waterson azt mondat, nem fog kiállni Joannával egy köztes súlyban, mivel ő rendesen fogyasztott, amint az ebből a képből is jól kivehető:Felajánlották neki azt is, hogy Mackenzie Dern-nel, vagy Amanda Ribas-szal is megmérkőzhet, de "Karate Hottie" ezeket az ajánlatokat is elutasította.

A UFC megkereste Angela Hill-t, hátha ő kiáll Joannával köztes súlyban. Nem tudjuk, mi lesz ebből, de mint láthatjuk, vannak lehetőségek.

A szalmasúlyú Jedrzejczyk az instáján tagadta a híreszteléseket, mondván, hogy odébb van még azért az a mérlegelés. Szóval magának mond ellent. Legutóbb azt állította, nem lesz baj a súlyával.

Egyébként Joanna megműttette a melleit, talán az implantátumok zavarnak majd be neki a mérlegelésbe. Hát igen JJ nem tudja csak úgy ki-be tenni ezeket, mint Michael Bisping a műszemét.

Jedrzejczyk az utóbbi 4 meccséből csak 1-et tudott megnyerni, pedig előtte 14-0-s mérlege volt, a női divízió egyik legdominánsabb bajnokaként. Tegutóbb tavaly bunyózott decemberben, Valentina Shevchenko mattolta őt pontozással, eggyel feljebb, légsúlyban. Waterson jelenleg 3 mecces nyerő szériában van, úgyhogy kár lenne, ha el kéne meszelni ezt a párosítást.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá