Állítólag gond van a hétvégi UFC gála főmeccsével
MMA

Állítólag gond van a hétvégi UFC gála főmeccsével


Joanna Jedrzejczyk a hétvégén meccselne Michelle Waterson-nal, de már most, jóval a mérlegelés előtt gyűlnek a meccs felett az esőfelhők. A lengyel ex-bajnok állítólag a UFC-nek jelezte, hogy szerinte nem fogja tudni hozni a súlylimitet.

A baljós jelzés hatására Waterson azt mondat, nem fog kiállni Joannával egy köztes súlyban, mivel ő rendesen fogyasztott, amint az ebből a képből is jól kivehető:Felajánlották neki azt is, hogy Mackenzie Dern-nel, vagy Amanda Ribas-szal is megmérkőzhet, de "Karate Hottie" ezeket az ajánlatokat is elutasította.

A UFC megkereste Angela Hill-t, hátha ő kiáll Joannával köztes súlyban. Nem tudjuk, mi lesz ebből, de mint láthatjuk, vannak lehetőségek.

A szalmasúlyú Jedrzejczyk az instáján tagadta a híreszteléseket, mondván, hogy odébb van még azért az a mérlegelés. Szóval magának mond ellent. Legutóbb azt állította, nem lesz baj a súlyával.

Egyébként Joanna megműttette a melleit, talán az implantátumok zavarnak majd be neki a mérlegelésbe. Hát igen JJ nem tudja csak úgy ki-be tenni ezeket, mint Michael Bisping a műszemét.

Jedrzejczyk az utóbbi 4 meccséből csak 1-et tudott megnyerni, pedig előtte 14-0-s mérlege volt, a női divízió egyik legdominánsabb bajnokaként. Tegutóbb tavaly bunyózott decemberben, Valentina Shevchenko mattolta őt pontozással, eggyel feljebb, légsúlyban. Waterson jelenleg 3 mecces nyerő szériában van, úgyhogy kár lenne, ha el kéne meszelni ezt a párosítást.


Szólj hozzá