Állítólag egy UFC bunyós lövöldözött Amerikában

Állítólag egy UFC bunyós lövöldözött Amerikában


Péntek este egy őrült elkezdett emberekre lövöldözni Amerikában, San Antonio-ban. Nyolc embert juttatott kórházba. A rejtélyes férfi azért borult ki, mert őt és haverjait nem akarták beengedni ittasan egy bárba hajnali 1-kor, ekkor csúszott ki ez a mondat az alkoholtól bűzlő torkán:
"Nem tudjátok, ki vagyok? Egy UFC harcos Kaliforniából!"

Visszasétált az autójához, és elkezdett random emberekre lövöldözni a parkoló irányába.

Az áldozatok 23 és 41 év közöttiek, öt nő és három férfi sebesült meg, az elkövető elmenekült a helyszínről autóval. És nem, nem Jon Jones volt az (azért őt hoztuk fel, mert a közelmúltban ő lövöldözött berúgva az autójából, igaz, nem emberekre), mert ő egyrészt New York-ban született és Új-Mexikóban él. A tettest nem találják azóta sem.

Szerintetek ki lehetett az?

Nekem LÖVÉSEM sincs.

(bocs.)

Dana White úgy reagált erre, hogy reméli, nem igaz, hogy tényleg egy UFC bunyós lövöldözött, de bármit elhisz, mert őrült egy világban élünk.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá