Alistair Overeem-et motiválta, hogy a közönség nélkül bunyózhatott
MMA

Alistair Overeem-et motiválta, hogy a közönség nélkül bunyózhatott


A hétvégén a UFC lenyomta a harmadik gáláját is egy héten belül, a koronavírus-világjárvány miatt nézők nélkül. A mérkőzéseken minden pisszenést, légzést, ütést és rúgást hallani lehetett, hiszen nem volt üdvrivalgás, óriási zaj. A harcosok hallhatták a szakkommentátorokat, és ez is pikánssá tette a bunyókat, hiszen volt, aki az éles meccs közben hasznát vette ennek

Overeem repdesett az örömtől, hogy így kellett bunyóznia:
“Fura, teljesen feltüzelt a dolog. Ez volt a 92. meccsem, és a régi bunyóimra emlékeztetett, amikor még 200, vagy annál is kevesebb néző volt. Nagyon érdekes volt ez az új-régi helyzet, motivált. Megvolt ugyanaz a feszültség a meccs előtt, csak a nézők zaja nélkül. Fasza volt, nagyon élveztem." – mondta a Reem a gála utáni interjúban.Az is elhangzott, hogy a 40 éves Overeem most egy kicsit pihenni fog, és szeptember-október körül szeretne visszatérni. Minden bizonnyal egy top ellenfelet kap, és ha nyerni tud, nem látjuk akadályát annak, hogy címmeccset kapjon a UFC-től. Ezért a bunyóért 400.000 dollárt kapott, ami átszámítva több mint 129 millió forint.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá