Alexander Volkanovski Max Holloway-nek: 'takarodj végre el a picsába a divíziómból!'

Alexander Volkanovski Max Holloway-nek: 'takarodj végre el a picsába a divíziómból!'


Alexander Volkanovski és Max Holloway a UFC történelmének egyik legjobb pehelysúlyú trilógiáját vívta nemrég. A két fighter messze a legjobb a súlycsoportban, és Alexander bármennyire is szeretett volna mással harcolni, Holloway mindig elintézett mindenkit, aki kihívhatta volna a bajnokot, név szerint Calvin Kattar-t és Yair Rodriguez-t.

A trilógia végén Volkanovski mondott valamit Holloway-nek a ketrecben, és most árulta el, hogy mi volt ez:
“Azt mondtam neki azonnal, még mielőtt a kezemet a magasba emelték volna, hogy: 'Hé, lennél szíves végre eltakarodni a divíziómból? Ne verj már meg minden top fightert állandóan!'

Volkanovski többek között azért is "kényszerült" arra, hogy súlycsoportot váltson, mert Holloway-jel olyan szinten uralják az egész pehelysúlyt, hogy nincs épkézláb kihívójuk, mindenkit megvernek. Érdekes jelenség ez egyébként, hiszen könnyűsúlyban is állandóan a top 5 vív címmérkőzést, aztán amikor nem sikerül megszereznie egy új embernek a koronát, harcol egy top contender-rel, akit megver – ismét kiérdemelve ezzel egy címmeccset.

A félnehézsúly dettó. Ahogy Jon Jones eltávozott onnan, rögtön sokkal izgalmasabb lett minden, és azóta három bajnoka is lett a súlycsoportnak: Blachowicz, Teixeira és most Procházka.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá