Alex Pereira félelmetes KO-val debütált a UFC-ben!
MMA

Alex Pereira félelmetes KO-val debütált a UFC-ben!


A hatodik egymásutáni TKO-t mutatta be a közönségnek a UFC 268-on Alex Pereira, az egyetlen ember, aki ki tudta ütni Israel Adesanyát, a UFC középsúlyú bajnokát.

A világ egyik legfélelmetesebb kick-boxere 3-1-es MMA mérleggel kerülhetett be a promócióba, ami nagyon ritka, és ami jól mutatja, mekkora sztár kick-boxban.

Ellenfele, Andreas Michailidis (13-5) megpróbálta a földre terelni a bunyót, nem állt neki arcoskodni, és bebizonyítani a világnak, hogy ő is tud kick-boxolni. Nyilván az ember, aki az MMA mindössze egyik elemét gyakorolta egész életében és nem kellett foglalkoznia a birkózással, a judóval és a brazil jitsuval, ebből az előnyéből adódóan általában jobb kick-boxban, mint egy MMA-s.

Pereira viszonylag szépen védekezett a földrevitelek ellen, és nem tudni pontosan, mikor és hogyan, de egy jókora vérömlenyt okozott Michailidis bal szeme alatt. Szinte benne volt a levegőben, hogy hamarosan egy hatalmas KO-t láthatunk a kick-box varázslótól, de a menet finis nélkül végigment.

A második menet aztán Pereira megvillant. Egy gyönyörű switch kick-es térdessel találta telibe Andreas fejét, aki azonnal hanyatt esett és elterült a földön. Alex már sétált volna el ünnepelni magát, de a mérkőzésvezető valamiért nem intette le a bunyót.A brazil aztán nekiállt támadni a hátán fekve védekező harcost, ekkor intették le a "harcot", a kazah bunyósnak szerencsére nem esett több bántódása.

Israel Adesanyának van miért aggódnia.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá