Alan Jouban visszavonult
MMA

Alan Jouban visszavonult


Alan Jouban több Fight of the night-ot is hozott a nézőközönségnek a UFC-ben. Legnagyobb skalpja Mike Perry volt, címmeccs közelébe sem került, de nem mindenkinek adatik meg, hogy bajnok legyen, néha bőven elég az is, ha ott vagy a világ vezető MMA promóciójánál, és néha nyersz, néha veszítesz.

A 38 éves amerikai tavaly novemberben bunyózott utoljára, ekkor pontozással győzött, és most nagyon úgy tűnik, többször nem is látjuk már a ketrecben.

Alan azt írta, a sérülések, a kor, és az élet is arra mutatott rá, hogy itt az idő, már nem tud versenyezni magas szinten.

Jouban az 1993-as Pusztító című filmben is elvállalt egy szerepet, értesüléseink szerint inkább a sporttal foglalkozik tovább, ahol MMA elemzőként és kommentátorként folytatja eddigi munkájátAhogy azt egy visszavonulásos hír írásakor illik, hozunk nektek egy jó kis highlight videót Jouban MMA karrierjének leges legjobb pillanatairól, és közben elmorzsolunk pár könnycseppet. Bárcsak valaki kitalálná már az örök fiatalságot!

Köszönjük a bunyókat, harcos!Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá