Al Iaquinta megy Khabib ellen, könnyűsúlyú bajnok is lehet akár
MMA

Al Iaquinta megy Khabib ellen, könnyűsúlyú bajnok is lehet akár


A UFC223 elátkozott, de akár tündérmese is lehet valakinek.Tony Ferguson megsérült, beszartunk. Jött a helyére Holloway, kicsit megnyugodtunk. Aztán Conor busztámadását is "túllélte" Max, amit Chiesa és Borg nem. Az orvosoknak azonban nem tetszett Holloway feje, ahogy a fogyasztástól beszáradt, ezért kirántották a cardból, megint beszartunk.

Már-már bóhózatba illő ez a történet, a UFC letolt gatyával körbe nézett a card-ban, hogy ki mehetne Khabib ellen. Pettis csak három menetet vállalt volna, így nyilván a címmérkőzés off, Felder sem vállalta a meccset, Al Iaquinta viszont lecsapott a lehetőségre.

Al tűnik a jó döntésnek is, 5 meccses győzelmi szériája van, Pettis egy vereségből jönne. A probléma csak annyi, hogy 155.2 fonttal mért be még eredetileg Felder ellen Al, vagyis .2 fonttal a bajnoki címmeccs limit felett. Viszont alsónadrágban tette ezt, Dana meg azt mondta, hogy Al az igazi férfi a gáton, ha megveri Khabibot, akkor ő lesz a könnyűsúly bajnoka.

Onnan indultunk még pér napja, hogy Tony az interim bajnok, Conor a rendes bajnok, most pedig egyiküknek (?) sincs öve és ha folytatódik az őrült trend, akkor Iaquinta még bajnok is lehet holnap hajnalban.


Szólj hozzá