Akkora KO-t mutatott Alex Pereira, hogy megfagy a vér az ereidben
MMA

Akkora KO-t mutatott Alex Pereira, hogy megfagy a vér az ereidben


Alex Pereira, a világon az egyedüli ember, aki idő előtt finiselni tudta Israel Adesanyát, MMA-ba vágta a fejszéjét, és bődületesen nagy kiütésben részesítette ellenfelét a Legacy Fighting Alliance nevű promóció 95. számozott gáláján:A brazil harcosnak volt már korábban is MMA meccse, 3-1 a mérlege jelenleg. Az első meccsét 2015-ben elveszítette submission-nel – ami a legjobb fegyver egy kick-boxoló ellen –, de a következő három meccsét viszont megnyerte (T)KO-val.

Alex kick-box mérlege 40-6, ami nem fogható Adesanyáéhoz (75-5), ennek ellenére kétszer is legyőzte - először pontozással, aztán a már említett kiütéssel. Erre mondják azt, hogy senki sem legyőzhetetlen, illetve, hogy mindenkinek van egy bizonyos kriptonitja, aki ellen egész egyszerűen nem tud mit csinálni.

Pereira a Glory (világ legnagyobb kick-box promóciója) középsúlyú ex-bajnoka.

UFC, reméljük, tudod, mi a dolgod. :)


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá