Adesanya szerint hamarosan jön a Whittaker elleni trilógia
MMA

Adesanya szerint hamarosan jön a Whittaker elleni trilógia


Adesanya szerint Robert legyőzi majd Dricus du Plessist a UFC 290-en.

Még azelőtt, hogy Israel Adesanya legyőzte és elfoglalta volna a trónt a UFC középsúlyának csúcsán, Robert Whittaker volt a divízió regnáló bajnoka. A Kaszás kilenc mérkőzés és csaknem öt év óta volt veretlen, mielőtt Izzy legyőzte.

A vereség után Whittaker három ellenfelet – Darren Till, Jared Cannonier, Kelvin Gastelum – is elfogyasztott reggelire, amivel kiérdemelt egy újabb esélyt elvesztett címének megszerzésére.

Nem járt sikerrel, Adesanya a visszavágón kipontozta.

Azóta az új-zélandi egy meccset nyert meg, Marvin Vettorit mattolta, és mivel ő áll a rangsorban a második helyen a súlycsoportot elhagyó Alex Pereira mögött, ez azt jelentené, hogy megint címmeccset kell, hogy kapjon.

A trilógiáról egy ideje már beszélnek, de Adesanya mindig is úgy nyilatkozott róla, hogy nem akar harmadjára is összecsapni Whittakerrel, mert kétszer legyőzte, és már unalmas mindig ugyanazzal harcolni.

Azonban közben bejött valaki a képbe.
„Én mindent megtettem azért, hogy megkapjam Dricus du Plessist. De nem sikerült, nem adták nekem" – árulta el Adesanya a friss YouTube -videójában.

Valóban volt nem kevés trash talk pár hete du Plessis és Israel között, a dél-afrikai azt nehezményezte, hogy Adesanya sosem vitte Afrikába a bajnoki övet, állandóan az USA-ban meg Új-Zélandon pózolgatott vele (itt lakik Izzy, aki Nigériában született), így neki kell ezt majd megtennie, miután megszerzi tőle:Adesanya erre úgy reagált, hogy a következőket mondta: „szívesen keresztülcipeli du Plessis holttestét Dél-Afrikán".

Izzy Dricusnak szurkol, hogy összejöhessen ez az indulatmeccs, de úgy véli, a UFC 290-en Whittaker győz majd, és ha ez valóban így lesz, kiáll ellene megint:
„Szerintem Rob finiselheti a másodikban, de három meneten keresztül is megverheti. Dricus lassabb, nincs olyan jó kardiója, mint Whittakernek, szóval ez lehet, hogy piszkosul bunyózik majd ellene. De erre Robert is képes. Szerintem 70 százalék, hogy Rob nyer, de én Dricust szeretném.”

Elvileg az a terv, hogy Adesanya szeptemberben véd címet. Mivel a UFC 290 július 8-án lesz, ha Whittaker tényleg könnyedén nyer, ismét címet szerezhet.

Te melyik bunyónak örülnél jobban?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá