Adesanya edzője tagadja, hogy visszatérne a TUF
MMA

Adesanya edzője tagadja, hogy visszatérne a TUF


Mi is jól felültünk arra a hype-vonatra, amit Joe Rogan indított el azzal, hogy podcastjában azt mondta, jön a The Ultimate Fighter (TUF) Israel Adesanyával és Paulo Costával a főszerepben. A bajnok és elsőszámú kihívója zsigerből utálják a másikat, nagyon nagy show lenne ez, de Adesanya edzője most tagad mindent.


Nem csak azt, hogy Israel és Costa lesz a két edző, de azt is, hogy a TUF visszatér.


A TOTALDAMAGE-n mindig is nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy soha ne osszunk meg veletek se fake news-t, se innen-onnan felkapott pletykákat. Nem tudni jelenleg, hogy kinek van igaza: az edzőnek, vagy Rogan-nek.


Joe a UFC szakkommentátora, alkalmazottja, egy csomó háttérinfóval a farmerzsebében, tehát többet tudhat, mint Stylebender edzője, ugyanakkor az edzőnek mindenképp tudnia kell, ha van ilyen kezdeményezés, mert ő dönti el, hogy helyes-e elvállalni a szereplést, vagy sem.


A UFC hivatalosan még nem jelentette be a TUF visszatérését, de remélhetőleg valamiféle közleményt kiadnak, mert megöl ez a bizonytalanság.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá