A YouTube Mayweathere és McGregorja simán verte nézettségben a UFC-t

A YouTube Mayweathere és McGregorja simán verte nézettségben a UFC-t


Hallottatok Logan Paul és KSI bokszmeccséről? Mi nem igen foglalkoztunk a témával, pedig a nézettségből úgy néz ki, kellett volna. A két YouTube-sztár kakaskodása – és most kapaszkodjatok meg – minden idei UFC gála nézettségén túltett.

A hat menetre tervezett celebmeccsből mindketten meggazdagodtak (nem mintha eddig nem dúskűltak volna a lóvéban), és nem csak egymást verték el, de a UFC-t is, pay-per-viewben.

Ugyan nem bokszolók, mindketten jó fizikummal büszkélkednek. KSI (polgári nevén: Olajide Olatunji) februárban egy YouTubert már TKO-zot, amivel megnyerte – és most megint kapaszkodjatok – a YouTube Boxing Championship övet. KSI hívta ki Logant, valamint testvérét, Jake-et, mindketten igent mondtak a kihívásra.

A srácok elég jól nyomták a hypeot, mondhatni majdnem olyan profin, mint Conor McGregor és Floyd Mayweather, nyomták az interjúkat és a turnét, nomeg a vérkomoly mérlegelést, és végül egy kurvajó meccs kerekedett ki a párharcból:

 Nem gondoltátok volna, hogy ilyen izgi lesz, mi?

Végül döntetlen lett az eredmény, 800.000 ppv jegy kelt el összesen, ami rengeteg (nagyjából 500.000 ember nézhette illegálisan és a Facebookon a meccset a jelentések szerint).

 

A UFC idi ppv eredményei ezzel szemben:


A UFC 224 kevesebb mint 100K

A UFC 225 elérte a 150 ezret

A UFC 226: Miocic vs. Cormier nagyjából 400 ezret produkált.


Szólj hozzá