A WWE komolyan érdeklődik Conor McGregor iránt

A WWE komolyan érdeklődik Conor McGregor iránt


A szervezet alelnöke, Triple H szerint az ír nagyot menne pankrációban is.


Conor McGregor átnyergel a kosárlabdára? Nyugi, pszeudo-írek, ez a UFC 205 nyílt edzésének dobása ellenére sem fog megtörténni, az viszont egyre valószínűbb, hogy a pehely- és könnyűsúlyú UFC-bajnok belenyal a pankrációba. Legalábbis a műfaj vezető szervezete, a WWE alelnöke eléggé leigazolná.

Paul „Triple H" Levesque többszörös WWE-bajnok és promóciós vezetőségi tag ott volt a szombat éjjeli gálán a Madison Square Gardenben, és McGregor történelemírása után azt fejtegette, hogy szívesen vendégül látná az MMA-st a ringben.
Átjöhetne, mindene megvan hozzá, ember. Megvan a személyisége, a képességei, a szövege. Nagy szórakoztató, az biztos.

Bár a pankráció jellemzően a behemótok világa, a kisebb, emberibb méret egyáltalán nem kizáró ok. CM Punk se volt hegyomlás, de voltak a WWE-nek nála átlagosabb felépítésű vendégei is, például McGregor talán-egyszer-de-inkább-úgyse bokszellenfele, Floyd Mayweather Jr.
Mennyi (Conor) hétköznapi súlya? 180 font? Vannak most nála kisebb fickók is a WWE-ben. Vannak 200 fontos fickók, akik sztárok. Nem kell 300 fontosnak lenned többé... igen, legalább olyan jót tudna alakítani, mint Floyd Mayweather, maikor megküzdött Big Show-val. Az nagyon jól működött, és Conornak is menne, az biztos.

A szép szavakon túl volt már konkrét példa is arra, hogy UFC-bajnok állt be pankrátorkodni: emlékezetes módon az akkori női harmatsúlyú bajnok Ronda Rousey Cat Zingano rekordgyorsaságú kopogtatása után fellépett a Wrestlemania 31-en. Az ilyesmihez Dana White UFC-elnök áldására van szükség, de ezt Conor, ha kéri, biztosan meg is kapja.

McGregor még augusztusban keményen belekötött a teljes WWE-mezőnybe, hikomatoknak titulálta őket, és kijelentette, hogy mindegyiküknek lepofozná a fejét. Sokan azt sejtették, hogy ez már egy vendégszereplésnek megágyazó promóciós kör volt. Ezt még mindig fel lehetne melegíteni.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá