A visszatérő Carlos Condit visszavágót akar GSP és Woodley ellen
MMA

A visszatérő Carlos Condit visszavágót akar GSP és Woodley ellen


A „Született Gyilkos” még nem végzett az MMA-val.

Carlos Condit utoljára 2016 nyarán lépett ketrecbe és kapott ki Damian Maia-tól. Az egykori UFC köztes váltósúlyú bajnok utolsó hét meccsén mindössze kétszer tudott nyerni és mivel a Maia-elleni kopogtatás előtt – ugyan megosztott pontozással -, de Robbie Lawler ellen is veszített, csalódásában a visszavonulást fontolgatta.

A magára kényszerített szünet alatt mindössze annyit hallottunk felőle, hogy elkezdett kávéval kereskedni, hogy családja jövője biztosítva legyen. Közben viszont rájött, hogy „van még benne” és egyelőre nem vet véget pályafutásának.

Carlos elmondása szerint még mindig élvezi az edzéseket és a bunyót, így mindenki izgatott volt, mikor twitteren betaggelte Sean Shelbyt és bejelentette, hogy újra kész ketrecbe lépni.
„Már nyáron jeleztem a menedzsmentemnek, hogy visszatérnék, de nem történt semmi, így a saját kezembe vettem az dolgokat és kiposztoltam twitterre. A menedzserem húsz perc múlva hívott, hogy megkeresték a UFC-től.”

A „Natural born killer” december 30-án, a UFC 219-en tér vissza Neil Magny ellen, akit kemény ellenfélnek tart.
„Neil kemény fickó, tökéletes teszt lesz arra vonatkozóan, hogy van-e még keresnivalóm a ketrecben.”

Condit, a váltósúly egyik legizgalmasabb veteránja utolsó hét meccse előtt tiszteletreméltó győzelmi szériát tudhatott magáénak, olyan neveket legyőzve, mint Jake Ellenberger, Rory McDonald, Dan Hardy, Dong Hyun Kim és Nick Diaz.
A UFC váltósúlya mindig elképesztően erős volt és NBK szerint olyan új nevekkel, mint Mike Perry vagy Darren Till, még nehezebb dolga lesz.

Leginkább a szintén visszatérő Georges St. Pierre és Tyron Woodley ellen szeretne visszavágót. GSP ellen egyhangú pontozással kapott ki 2012-ben, T-Wood elleni meccsének pedig térdsérülése vetett véget a 2014-es UFC 171-en.


Szólj hozzá