A világ egyik legkeményebb embere visszatér a világ egyik legkeményebb sportjában
MMA

A világ egyik legkeményebb embere visszatér a világ egyik legkeményebb sportjában


A puszta öklű bunyókkal foglalkozó BKFC számos korábbi vagy jelenlegi MMA fighter csábított már át magához – Paige VanZant, Artem Lobov, Joe Riggs... hogy csak pár nevet említsünk.

Legújabban Tim Kennedy, a UFC egykori középsúlyú harcosa (aki főtörzsőrmester is egyben) jelezte, hogy szeretne csatlakozni hozzájuk, és ez meg is fog történni, amint felgyógyult a térdműtétéből.

Kennedy 4 évet hagyott ki, az új MMA rajongók ezért lehet, hogy nem ismerik a nevét. Tim olyan embereket győzött le korábban, mint Michael Bisping, Robbie Lawler, vagy Melvin Manhoef.

Az Irakot, valamint Afganisztánt is megjárt zöldsapkás mesterlövész két egymásutáni vereség után távozott a UFC-től 2016-ban, Yoel Romero egy elég ellentmondásos meccsen verte meg őt. A kubait a gong mentette meg a kiütéstől a második menetben, és 28 másodperccel több időt töltött el a szünetben a sámlin, hogy kipihenje magát. Ez után Yoel TKO-val győzte le Timet a harmadik menetben, aki panaszkodott rendesen, állítva, hogy ha nem tudsz felkelni a sámliról, amikor szólítanak, akkor elveszítetted a meccset. Van benne valami.Az amerikai hadsereg különleges erőinek ma is aktív tagja már nem fiatal, 41 éves, de vannak korban hozzáillő BKFC-sek szép számmal. A ringrozsda őt is rágja persze, de örömmel tölt el minket, hogy újra láthatjuk bunyózni.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá