A UFC útjára engedte John Dodsont
MMA

A UFC útjára engedte John Dodsont


Meglehetősen váratlanul érkezett a hír, hogy a UFC elbocsátotta John Dodsont, hiszen júniusban még arról olvashattunk, hogy öt meccsre szóló szerződést írt alá a promóciós szervezettel. 

 

Dodson 2011 óta volt a UFC bunyósa, két alkalommal is ringbe szállt az övért, légsúlyban és harmatsúlyban is, sajnos mind a kétszer sikertelenül. Ő volt a The Ultimate Fighter valóságshow 14. évadának győztese, ahol a döntőben kiütéssel verte T.J. Dillashawt. De legyőzte Pedro Munhozt és Jussier Formigát is, egyszóval régi bútordarab volt az alsóbb súlycsoportokban. 

Azt sajnos nem tudni mi vezetett a hirtelen elbocsátáshoz, de menedzsere annyit fűzött az eseményekhez, hogy Dodson egész biztosan folytatni fogja valamelyik másik szervezetnél és esze ágában sincs eltűnni az élvonalból. 


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá