A UFC tehetségkutatójának eddigi legőrültebb gálája zajlott le az éjjel
MMA

A UFC tehetségkutatójának eddigi legőrültebb gálája zajlott le az éjjel


A Dana White's Contender Series tehetségkutató (röviden: DWCS) 2017. júniusában indult, azzal a céllal, hogy olyan tehetségeket fedezzen fel, akik méltók arra, hogy a UFC-ben bunyózzanak. Aki itt fényes győzelmet arat, annak UFC szerződés lesz a jutalma – így fedezték fel többek között Sean O'Malley-t is.

A promóció eddigi rövid történelmének eddigi legjobb gálája zajlott le ma, olyan jelenetekkel, amelyek hatására még az elég sok MMA bunyót végignézett (kissé enyhe fogalmazás) maga Dana White is őrjöngve ugrott fel a székéből.

Ha azzal kezdenénk, hogy az öt lezajlott mérkőzés közül 4 ért véget kiütéssel, azzal még nem is a legizgalmasabb dolgot említenénk meg, pedig már ez is elég jól hangzik.

A főmeccsről készült videó már (kevesebb, mint 24 óra alatt ugyebár) az egymilliós nézettséget is túlszárnyalta, nem véletlenül. Ezen csapott össze Chris Duncan és Charlie Campbell, és olyan bődületes nagy comeback szemtanúi lehettünk, mint a ház.

Duncan esett-kelt, Campbell óriási erővel sorozta, háromszor is a földre küldte, amiért bokszban már leállították volna a bunyót. Aztán megtörtént a csoda: Duncan a földről feltápászkodva a semmiből húzott elő egy akkora jobbost, hogy Campbell magatehetetlenül ült a földre. Chris ekkor adott még neki egyet a földön, de a meccsnek már vége volt.

ŐRÜLET!És most készülj fel, mert ki fog rázni a hideg. Nézd meg, Dana White és a többi szakkommentátor reakcióját a hihetetlen finisre:Mi azért Campbell-nek is adnánk egy szerződést jutalmul, hiszen ő volt az, aki dominált, csak belenézett egy "lucky punch"-ba. De sajnos nem így történt, ő papír nélkül maradt, de biztosak vagyunk benne, hogy lesz még lehetősége bekerülni a UFC-be, ha továbbra is jól teljesít.

Volt egy másik bunyós is, aki abszolút kiérdemelte White tiszteletét: a légsúlyú Vinicius Salvador, akihez a boss odament gratulálni a mérkőzése után, ugyanis ő is TKO-val nyert, szintén bitang nagy KO-val:Ez nem comeback volt, hanem fölényes dominancia, Salvador már az elsőben is leütötte Ross-t, méghozzá TÖBBSZÖR:Egy nehézsúlyú TKO-nak is szemtanúi lehettünk a rekord nézettségű gálán, ezen Waldo Cortes-Acosta gyűrte le ellenfelét, megtartva ezzel a veretlenségét (7-0 a mérlege). A finisnek köszönhetően természetesen ő is kiérdemelt egy szerződést a UFC-nél.És ez még MINDIG nem minden! Az első bunyót  Billy Goff vívta Shimon Smotritsky-val, és ITT IS óriási visszatérést láthattunk.

Goff egy bődületes nagy rúgásba nézett bele – akkorába, hogy úgy esett hanyatt, mintha elütötte volna egy autó:Smotritsky nem tudta finiselni őt, a hiba pedig végzetesnek bizonyult, ugyanis a másodikban már Goff volt az, aki feltörölte vele a padlót, szintén felállítva Danát a székéből:Dana az elképesztő gála után azt nyilatkozta Laura Sanko-nak, hogy még soha sem volt annyira felkapott a DWCS, mint a mostani gála után, és hogy pontosan az ilyen bunyókért hozta létre a promóciót.

A lehető legjobbkor jött ez a bomba gála, ugyanis a múlt heti adás rendesen alulmúlta a várakozásokat, volt olyan mérkőzés is, amit azért szüntettek be, mert túl unalmas volt – ilyet még nem láttunk.A következő harcosok kaptak UFC-szerződést: Chris Duncan, Vinicius Salvador, Francis Marshall, Waldo Cortes-Acosta, Billy Goff.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá