A UFC-ben debütál egy korábbi botrányos NFL játékos, Greg Hardy
MMA

A UFC-ben debütál egy korábbi botrányos NFL játékos, Greg Hardy


Greg Hardy a Tuesday Night Contender Series-ben debütál a UFC-nél.

Valljuk be, kevés izgalmasabb dolog van annál, amikor egy más sportot űző híresség átnyergel a UFC-hez MMA-zni. A dolog elsülhet jól is (Brock Lesnar), de rosszul is (CM Punk), ennek ellenére vonzza a szemeket és az érdeklődést.

Sokakat érdekel Greg Hardy is, aki június 12-én első profi MMA-meccsét vívja majd Dana White tehetségkutató show-jában, Tuesday Night Contender Series-ben. A nehézsúlyú élsportoló Brandon Sayles-szel mérheti össze brutális erejét, az összecsapásra a híres-neves American Top Team-ben készül, ahol olyan nagy nevek edzenek, mint Dustion Poirier, vagy Tyron Woodley.

Hardy 3-0-ás rekordot bunyózott össze, tehát nem kezdő már, ráadásul mindegyik meccsét megnyerte eddig, mindegyiket idő előtti kivégzéssel, ráadásul a lehető legjobbal, név szerint első menetes TKO-val.

Ellenfele, Sayles (5-1) három meccses nyerő szériában van, és bár mindenki azt várja, hogy Hardy hype vonata nagyot szóljon, Sayles nagyot nyerhet, ha nyer.

A 29 éves Hardy többször is ütközött a törvénnyel, 2014-ben családon belüli erőszakért (állítólag ex-barátnőjét bántalmazta, bár végül nem ítélték el a bíróságon), 2016-ban kokain birtoklásért tartóztatták le.


Szólj hozzá