A UFC 258-on tér vissza Sean O'Malley
MMA

A UFC 258-on tér vissza Sean O'Malley


“The Suga Show” február 13-án tér vissza a UFC Octagonjába.

Legutóbb élete első vereségét ízlelte meg, Marlon Vera egy szerencsés (vagy szerencsétlen, nézőpont kérdése) ponton találta el az egyik lábát, amiben érzéskiesés és bokasérülés lett, és ez okozta Sean vesztét.

O'Malley (12-1) azt mondta ez után, hogy mentálisan még mindig veretlennek érzi magát, hiszen egy sérülés miatt kapott ki. Ellenfele még nem ismert, csak azt tudni, hogy ezen a gálán szeretne visszatérni.

"Sugar"-t Dana White tehetségkutatójában fedezték fel, azonnal a rajongók szívébe lopta magát kitűnő állóharcával és izgalmas küzdőstílusával. A veresége előtt Eddie Wineland-et mattolta egy elsétálós KO-val, és utána kiemelte, hogy mérföldekkel jobb bárkinél állóharcban a UFC-nél.

Sokat kritizálták spagettilábai miatt, 2018-ban már volt egy hasonló lábsérülése meccs közben, de ott valahogy fél lábbal elevickált a pontozásos győzelemig.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá