A hétvégén tér vissza Johnny Walker
MMA

A hétvégén tér vissza Johnny Walker


Johnny Walker félnehézsúlyú hypevonatot kezdett összebarkácsolni, amikor a UFC-hez csatlakozott. Rövid időn belül három ellenfelet ütött ki egészen lélegzetelállító módon, áldozatai között ott volt Misha Cirkunov is.

Már arról beszéltünk, hogy ő lehet Jon Jones első legyőzője.

Aztán mint egy Jenga-torony, úgy omlott össze az a gondosan felépített hypevonat. Corey Anderson állva leTKO-zta a brazilt, és a szépítés sem működött, mert utána Nikita Krylov kipontozta Walkert a szülőföldjén rendezett gálán, ahol először nem voltak nézők a COVID-19 világjárvány miatt.

Walker a bajnoki kihívó pozíciójáról leesett a top 13-ba.

Johnny szeptember 19-én, a UFC Fight Night: Covington vs. Woodley gálán tér vissza, ellenfele a top 14-es Ryan Spann lesz, aki 3 éve veretlen.

Spann 8 meccset nyert egyhuzamban, a UFC tehát nem nagyon kíméli Walkert.

Ezen felül ott lesz a gálán Donald Cerrone, újra láthatjuk bunyózni Khamzat Chimaev-et, a főmeccsen pedig Tyron Woodley bunyózik Colby Covingtonnal. Epikus lesz.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá