Összejött minden idők legepikusabb Fight Motion videója
MMA

Összejött minden idők legepikusabb Fight Motion videója


Holy fucking shit.

A UFC felpöppentette a netre a szokásos Fight Motion videóját a UFC 216 után nem sokkal, ami szuperlassításban mutatja be az est legszebb mozdulatait. Végre jól eltalálták a zenét a promóciónál, de nem csak ettől lett olyan epikus ez a rész, hanem például Demetrious "Mighty Mouse" Johnson bámulatos subjától, amit most lassítva is megcsodálhatunk, többször is.

Mighty Mouse ugyanis a múlt hétvégi számozott gálán történelmet írt, megdöntötte Anderson Silva 10 mérkőzéses címvédési sorozatát, a rekordot immár Demetrious Jonhson tartja, és természetesen továbbra is őt tartják az a világ elsőszámú küzdősportolójának MMA-ban, súlycsoportoktól függetlenül. Ráadásul nem holmi unalmas pontozásos győzelemmel tette magát halhatatlanná a "Magasságos Egér", hanem összehozta minden idők legszebb submission-jét.

Ennél epikusabb Fight Motion bizony még nem volt, érdemes végignézni az egészet:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá