A támadóját agyonverő Polyana Viana is a UFC 235-ön debütál!
MMA

A támadóját agyonverő Polyana Viana is a UFC 235-ön debütál!


Az elmúlt napok legnagyobb sztoriját Polyana Viana tudhatta magáénak. Ki akarták rabolni egy kamu fegyverrel, ő pedig péppé verte a fickót. Önvédelemből jeles.

Akarva-akaratlanul felmerül a kérdés, hogy ha egy férfival így el tudott bánni a 26 éves brazil, akkor vajon mit csinálna egy nővel? A kérdés nem sokáig fog lebegni a levegőben, ugyanis Polyana a hazánkba március 3-án érkező UFC 235 gálán kapott szerepet.

Persze egy kicsit sarkítottam, ugyanis nem ez lesz Viana első meccse, 12-szer bunyózott már, nem meglepően nagyon jó mérlege van, 10 meccset nyert, méghozzá kivétel nélkül idő előtti kivégzéssel, és mindössze két meccset vesztett el, mindkettőt pontozással.

Pedig már azt hittem, nem lehet mivel fokozni a UFC 235-öt, hiszen azon a gálán csap össze a GOAT, vagyis Jon Jones és bajnoki kihívója, Anthony Smith; itt bunyózik először a UFC-ben Ben Askren, méghozzá Robbie Lawler-rel, itt lesz a Zabit Magomedsharipov vs. Jeremy "Who The Fook Is That Guy" Stephens meccs, visszatér Holly Holm, és még akkor nem említettem a Cody Garbrandt vs. Pedro Munhoz, és a Tyron Woodley vs. Kamaru Usman címmeccset!!!

Hát igen, Conor nélkül is van élet az MMA-ban. Micsoda gála lesz ez!


Szólj hozzá