A Sport TV-re jön a UFC

A Sport TV-re jön a UFC


Július végétől itthon is adják az első számú MMA-promóció gáláit a tévében.Nagyot lépett előre a kevert harcművészetek helyzete Magyarországon: a Sport TV megvásárolta a UFC-közvetítés jogait, mostantól itthon is adják az első számú MMA-promóció gáláit a tévében.

Az első élő Sport TV-s gála a július 23-án éjjel érkező UFC on Fox: Holm vs. Shevchenko lesz, melyet egy egész estés UFC-maraton vezet fel. A csatorna leadja a Fighting for a Generation című remek dokumentumfilmet, mely a promóció első húsz évének a történetéről szól, lesz "MMA-ról kezdőknek"-jellegű beszélgetős műsor, illetve még Hollyék előtt jön a UFC 200 is. A szombati UFC-est menetrendje:

Trash Talk Extra: 07. 23., 21:00
A UFC első 20 éve: 07.23., 22:00
UFC 200: 07.24., 00:00
UFC on Fox: Holm vs. Sevcsenko: 07.24., 02.00 (élő)


A csatorna évi negyven rendezvényre szerződött le Dana White-ékkal, tehát a számozott, azaz pay-per-view-gálák mellett az ingyenes gálákat (UFC Fight Nightok és UFC on FOX-ok) is műsorra tűzik. Minden gálának a főkártyáját adják le, mindegyik rendezvény éjjel, élőben közvetítik majd, hétfő esti ismétléssel.

Ennyiben nem merül ki a szerződés, a Sport TV a gálákat felvezető magazinanyagokat is megvásárolta, és bár ezeket egyelőre nem nevesítették, valószínűleg az adott gála nevesebb bunyósainak felkészülését nyomon követő Road to the Octagon műsorokról van szó. Ez baromi jó húzás, mert akinek lövése sincs az MMA-ról, de bele akar kóstolni a sportba, egyből megismerkedhet a húzónevekkel, akik később a soros gálán ketrecbe lépnek.

A Sport TV-UFC megállapodás fantasztikus hír minden MMA-rajongónak, hiszen azt jelzi, hogy itthon is kezdik komolyan venni a sportot. És ahogy a következő időszakban teret nyer majd, úgy fog eloszlani egy csomó félreértés is, ami itthon még mindig körülveszi a kevert harcművészeteket.

Frissítés: A Sport TV a UFC Now és a UFC Unleashed műsorokat vásárolta meg, de dolgoznak a Road to the Octagon beszerzésén is.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá