A Real Madrid felajánlotta McGregornak meccshelyszínül a Santiago Bernabeut

A Real Madrid felajánlotta McGregornak meccshelyszínül a Santiago Bernabeut


Ebből kiindulva elkerülhetetlennek tűnik egy Camp Nou-s Diaz-meccs.


Úgy tűnik, tovább szövődik a Conor McGregor-Cristiano Ronaldo brománc: a Real Madrid felajánlotta helyszínül a stadionját egy McGregor-meccsre. Erről a jelentések szerint a focicsapat egy szóvivője beszélt az ír Newstalk rádiónak. És persze nem csak az ír mérkőzéséről lenne szó: a Santiago Bernabeu egy egész UFC-gálát is szívesen látna a falai között, de a lényeg az, hogy a Notorious legyen a fő attrakció.
Nagyon örülnénk, ha meg tudnánk csinálni egy UFC-rendezvényt, a stadionunk több mint nyolcvanezer rajongót képes befogadni.

Állítólag ez hangzott el a rádióban, bár gyanús, hogy a szóvivő kilétéről nem tudni semmit.

Mindenesetre a felajánlás jó időben érkezett, hiszen McGregor nemrég elmondta Dana White UFC-elnöknek, hogy nem akar többé Nevadában bunyózni, mert az állam atlétikai bizottsága nagyon súlyos büntetést mért ki rá a UFC 202-es, üvegdobálós balhéja miatt.

Conor régi álma, hogy otthon, a dublini Croke Park stadionban bunyózzon, de ezzel két gond is van: meccsét mindenképpen éjjel, amerikai főműsoridőben rendeznék meg, ami a csendrendelettel ütközik, és az arénának nem zárható a teteje, tehát ha szar idő van (ami Írországban azért előfordul), mindenki elázna. Madridban jó eséllyel legalább az időjárással nem lenne gond.

Aztán ismerve McGregor, és eddigi egyetlen UFC-s legyőzője, Nate Diaz-, valamint a Real Madrid és a Barcelona rivalizálását, elkerülhetetlennek tűnik, hogy a Barca most már bejelentkezzen egy Nate-bunyóért. Promóciós szempontból több szinten is álom az ilyesmi: Madridban whiskeyt árulhatnának a nézőtéren, Barcelonában meg ilyen nagy, felhúzhatós habszivacs kezeket, amiknek most nem a mutató- hanem a középső ujja lenne kinyújtva.

Hogy is mondják katalánul a motherfuckert?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá