A Pelenkás Gyilkost is menesztette a UFC
MMA

A Pelenkás Gyilkost is menesztette a UFC


Junior Albini ruházata egyre többet fejlődött az idő múlásával, de ő maga sajnos nem teljesített jobban.

Junior Albini szinte beleégett a retinánkba, amikor először láttuk egy UFC-gálán küzdeni. Nem elég, hogy csúnyán elhízott fizikummal lépett be a ketrecbe, de szó szerint egy túlméretezett pelenkát viselt, ami így Reebok-korszakban elég furcsa.

Mindenesetre borzasztó amatőr látványt festett az egész ember:Mivel az első meccsét TKO-val megnyerte, a gála után meg is kapta tőlünk a Pelenkás Gyilkos gúnynevet.

A brazil ez után már megfelelő ruházatban bunyózott, de négy mérkőzést veszített egyhuzamban, ezért a UFC úgy döntött, hogy meneszti őt. Junior nem sokat szarozott, már meg is van a következő meccsének időpontja:Egyébként ha ti sem szeretnétek úgy járni, hogy a Pelenkás Gyilkos-hoz hasonló becenevet kaptok a hátatok mögött az edzőteremben, nézzetek szét a TDMG.hu-n, ahol ilyen csúcs és menő edzőcuccokat vehettek, amiben élvezet az edzés:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá