A Paul-testvérek egy nagyon komoly problémára világítottak rá

A Paul-testvérek egy nagyon komoly problémára világítottak rá


Lehet a Paul-testvérek utálni, de lehet, hogy miattuk lesz jobb dolguk az MMA bunyósoknak. Ugyan a sport Conor McGregornak és társainak köszönhetően már bőven ott van, sőt, néha túl is szárnyalja az ökölvívást érdeklődésben, ez még nem látszódik meg a fighterek keresetén.

Francis Ngannou, a UFC nehézsúlyő bajnoka például azt kifogásolta, hogy egy 0-1-es mérlegű youtuber 20 millió dollárt keresett egy bemutató mérkőzéssel, és feltette a kérdést, hogy ők ot a UFC-ben mit csinálnak rosszul?

Jake Paul, a fiatalabbik YouTuber többször is felszólalt már Dana White ellen, felháborítónak nevezte, hogy miközben a UFC-sek az életüket kockáztatják minden meccs előtt (példának felhozta Chris Weidman lábtörését is), hozzájuk képest nevetséges összegeket kapnak, és ez így nagyon nincs rendben, ezért küld egy hatalmas fuck you-t Danának.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mindkét Paul népszerűbb az internet körében a UFC-s bunyósok 99 százalékánál, és mivel ezekért a meccsekért internetes jegyet lehet venni, természetes, hogy több jegy fogy, ami több bevételt generál, amiből több jut a harcosoknak is.

Ráadásul Logan nem akárkivel, hanem Floyd Mayweather-rel küzdött, mindenki más ellen sokkal kevesebb lé ütötte volna az ő markát is, McGregor is többet keresett 2017-ben ellene, mint bármelyik UFC-s bunyóján, pedig őt aztán rendesen megfizették.

A probléma ettől függetlenül valós, rengetegen panaszkodnak a fizetésükre a UFC-ben, sokan ezért át is mentek a Bellatorhoz, ami jóval a UFC mögött kullog nézettségben, ott mégsem panaszkodik senki sem a fizetésére.

A Paul-testvérek tehát egy nagyon komoly problémára világítottak rá, remélhetőleg a helyzet hamarosan változik, méghozzá a jó irányba.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá