A padlóról comebackelve végezte ki Luke Campbell-t Ryan Garcia

A padlóról comebackelve végezte ki Luke Campbell-t Ryan Garcia


Hogy is fogalmazzunk... hát, ez nem volt gyalog galopp. A második menetben Luke akkora bal horoggal találta el veretlen Ryan Garcia-t, hogy a fal adta a másikat. Garcia profi karrierje során most először fogott padlót, döbbenetes képsorok voltak:Ez után igazi parázs mérkőzés alakult ki kettejük között. Ryan összeszedte magát, és a zakó után megnyerte a 3. és a 4. menetet, többet talált és ő uralta a ring közepét is. Campbell a testét támadta, nagy sikerrel. Az ötödikben Garcia is betalált a saját horgával, Luke majdnem padlózott tőle.A hetedik menetben "KingRy" a kontrabunyó taktikát választotta, arra várt, hogy amikor az ellenfele megnyílik, bevihessen egy nagy ütést. Pontosan ez is történt, testre egy hatalmas horgot vitt be, Campbell először az egyik, majd a másik térdét is a földre tette, felállni pedig nem tudott időben, így az amerikai nyert KO-val, így a könnyűsúlyú interim WBC világbajnoki öv is a ő derekára landolt.

Canelo felállva tapsolt a finis (katt a linkre a videóért) láttán.

Ez volt a mindössze 22 éves Ryan 18. idő előtti finise, ami azt jelenti, hogy eddig mindössze 3 embert nem ütött még ki. A meccs után vidáman emlékezett vissza arra a bizonyos pillanatra, amikor megfordult vele a világ:Ezek után pedig jöhetne a Gervonta Davis (24-0, 23 KO) elleni találkozó!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá