A nap videója: együtt gurult Michael Bisping és Luke Rockhold

A nap videója: együtt gurult Michael Bisping és Luke Rockhold


Michael Bisping és Luke Rockhold egymás esküdt ellenségei voltak egykoron a UFC-ben. Az első találkozójukat Luke nyerte szubbal, a másodikban viszont elvérzett, kiütötte a félszemű Bisping, így elvette tőle a középsúlyú bajnoknak járó övet.

A beef még a meccsük végén sem ért véget, egyszóval tényleg szívből utálták egymást.

A csatabárdot egy ideje elvetették, a visszavonult Bisping már pár hónapja is meglátogatta a még mindig aktív Luke-ot egy edzésén és levideózta, de most eggyel emelte a tétet: leállt vele edzeni.

Szerencsére erről is készült felvétel:

Jó érzés haverokként látni őket együtt. Ami Rockholdot illeti, két meccses vereségszériában van, legutóbb felmerészkedett félnehézsúlyba, ahol fenomenálisan festett, szerencsétlenségére azonban pont Jan Blachowicz-csal találta szembe magát, aki akkoriban még fele akkora respektnek sem örvendhetett, mint most, félnehézsúlyú bajnokként és Israel Adesanya egyedüli legyőzőjeként.

Ja, by the way, a trilógiát Rockhold nyerte ;D


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá