A nap híre: Michael Chiesa kihívta Mario Yamasakit
bJJ

A nap híre: Michael Chiesa kihívta Mario Yamasakit


Letesztelné a mérkőzésvezető danjait.Kevin Lee és Michael Chiesa még a májusi UFC Summer Kickoffon balhézott össze, a fanok epekedve várták júniusi indulatbunyójukat hónapokig. A meccs maga meg sem közelítette a hype-ot a UFC Fight Night 112-n, de ezért sokan a bírót, Mario Yamasakit okolták, amiért idő előtt szüntette be a bunyót.

Lee történetesen elkapta Chiesa hátát a földön, behúzta a hátsó nyakfojtást, Chiesa így eléggé szorult helyzetbe került. Yamasaki anélkül szüntette be a mérkőzést, hogy Chiesa kopogott, vagy elájult volna, és ez nagy hiba volt, még akkor is, ha Chiesának esélye sem volt kijönni a fojtásból.

A meccs utáni interjúban Chiesa azt magyarázta, hogy ki tudott volna szabadulni, volt már rengeteg hasonló helyzetben, és mindig megoldotta:Chiesa azóta hivatalos úton is megpróbálta megváltoztatni a meccs eredményét, vagyis Lee győzelmét hátsó nyakfojtással, de kérelmét nemrég elutasították. "Maverick" tényleg nem az a feladós fajta, most újabb fejezetet nyitott az ügyben, és kihívta egy "barátságos" grappling meccsre Yamasakit.
Az Onnit szervez szeptember 30-án egy versenyt, ahova szeretném kihívni Yamasakit. Szeretném letesztelni az ötödik danos fekete övét egy barátságos grappling meccsen, lássuk meg, valóban az-e, akinek mondja magát. Nem akarok ellenségeskedni, vagy ilyesmi, csak azt mondom, ha ötödik danos vagy, az nem azt jelenti, hogy a bíráskodásban is az vagy. Mario rengetegszer hibázott, és nem gondolom, hogy jó dolog az, ha egy bunyós gyomra összeszorul, amikor meghallja, hogy ő lesz a bíró a meccsén.


Szólj hozzá