A legkedvesebb srác a BMF ellen?
MMA

A legkedvesebb srác a BMF ellen?


Stephen "Wonderboy" Thompson-nál kedvesebb embert keresve sem lehetne találni a UFC-ben. Masvidal pont az ellentéte, egy igazi rosszfiúról van szó, aki az utcán, és nem egy karate dojo-ban nőtt fel, mint Wonderboy.

A két bunyós már találkozott egymással a ketrecben, nem is olyan rég (2017-ben), Thompson pontozta ki Masvidalt, aki viszont azóta mindent és mindenkit szétromboló szupercsillagharcossá változott. Ezt jól látja Wonderboy is, aki nem mellékes módon Vicente Luque-t győzte le három menet kick-box során a BMF gálán az Est Legjobb Mérkőzésén):

“[Masvidal]Jobb volt, mint valaha. Teljesen más bunyós volt, amikor mérkőzött velem. Most nagyon jól támadta Diaz-t, eléggé kiszámíthatatlan volt. Az a fejrúgás az elsőben elég beteg volt. Diaz-nak nem volt válasza a bunyójára. Próbált visszatámadni, de egyértelműen látszott, hogy Masvidal sokkal jobb nála. Az első menet után már nem akart a ketrecben lenni. Egész biztos vagyok benne, hogy kiutat keresett, ez pedig Jorge érdeme. Nagyon inspiráló volt számomra a teljesítménye."

Itt azért meg kell jegyeznem, hogy Diaz annyira kereste a kiutat, hogy még a ringdoki javaslata ellenére is akarta a folytatást.

“Jó lenne összehozni egy 'A legkedvesebb srác vs. a leggonoszabb srác bunyót, elég menő lenne. De meglátjuk, mi lesz." – tette hozzá.


Szólj hozzá