A leghangsúlyosabb pofont Nate Diaz osztotta ki a UFC 276-on

A leghangsúlyosabb pofont Nate Diaz osztotta ki a UFC 276-on


A Full Send riportere és Nate Diaz is ott volt a UFC 276-on, a backstage-ben, ahol egy interjú volt készülőben Nate-tel.

A fiatalabbik Diaz fivértől azt kérdezte vicceskedve a srác, hogy azért jött-e a stocktoni, hogy lecsekkolja Sugar Sean O'Malley-t, erre ő azt válaszolta, hogy jobban tenné, ha figyelné, miket írogat róla a Twitteren.

A riporter (Shawny Mack) bólogatott és mosolygott, de aztán a mosoly az arcára fagyott, mert Diaz először tenyérrel kiütötte a kezéből a mikrofont, majd a sapkáját is le stockton slap-ezte a fejéről.Sokan azt hitték, valami megrendezett vicc volt ez az egész, de nem. Több UFC-s alkalmazott is megerősítette, hogy Diaz tényleg berágott rá a Twitterre írt posztjai miatt, amik valószínűleg nem a legjobb fényben tüntették fel őt.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá