A legérdekesebb bírói döntés született Ion Cutelaba hajnali meccsén
MMA

A legérdekesebb bírói döntés született Ion Cutelaba hajnali meccsén


Nem sokszor látunk ilyet.

Ion Cutelaba azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a hajnali gála előtti mérlegelésen megragadta ellenfele grabancát. A mérkőzés a várakozásoknak megfelelően teljesített, volt látnivaló rendesen, adtak egymásnak rendesen:

Cutelaba kezdett jobban, de aztán szépet comebackelt Dustin Jacoby, durva lábrúgásokkal és szép jab-ekkel operált. Ion-nak közel kellett kerülnie hozzá a reach-beli hátránya miatt, és ezt úgy tette meg, mint egy megvadult bika. Nehéz dolguk volt a végén a pontozóbíróknak, ez nem vitás.

Nem sokszor látni olyat, hogy a split draw, azaz megosztott döntetlen születik egy meccsen, de ez most megtörtént. Az egyik bíró 29-28-at adott Jacoby-nak, a másik ugyanennyit Cutelaba-nak, a harmadik pedig 28-28-at pontozott.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá