A Knucklemania 2-n tér vissza Chad Mendes, ahol Mike Perry-é lesz a főmeccs!
MMA

A Knucklemania 2-n tér vissza Chad Mendes, ahol Mike Perry-é lesz a főmeccs!


Az egykori UFC-st, Chad Mendes-t már augusztusban leigazolta a BKFC, de csak most jelentették be, mikorra várható a bemutatkozása.

Dave Feldman, a promóció Dana White-ja elárulta, hogy az egykori NCAA Division I-es birkózó február 19-án lép színre először, könnyűsúlyban, az eredeti súlycsoportja fölött eggyel. Jelenleg ilyen formában van:Hogy ki ellen bunyózik, azt még nem tudjuk, de talán nem is számít annyira, hiszen évek óta nem láttuk, és itt mindenképp ő lesz a fő attrakció, bárkit is állítanak elé.

Ki az a Chad Mendes?


Alapesetben égne a pofánk, hogy erről beszélni kell, de gondoljunk azokra, akik csak pár éve követik a UFC-t és az MMA-t. Chad Mendes 2018-ban vonult vissza, miután TKO-val kikapott Alexander Volkanovskitól. Évekkel korábban top harcosa volt a UFC-nek, karrierje csúcspontján 16-1 volt a mérlege, egyedül Jose Aldo tudta őt legyőzni 2014-ig.

Ez után kapott lehetőséget egy címmeccsre Conor McGregor ellen, itt emlékeink szerint beugróember volt. A mérkőzést óriási hype vette körül "The Notorious" miatt, de ennek a részese volt ő is szóval nagyon sokan megismerték az ő nevét is. 18-5-ös mérleggel vonult vissza, egy vereséggel a háta mögött.Örülünk, hogy visszatér.

Mike Perry címmeccse és egy remek card


Ez egy marha jó kártya lesz a BKFC-től, a a fő mérkőzésen Mike Perry csap össze azzal a Julian Lane-nel, akivel csúnyán összekaptak korábban egy rendezvény kellős közepén, igazi indulatmeccs lesz ez. Neki is ez lesz az első meccse a BKFC-ben.Továbbá lesz két címmérkőzés is, az egyiken Luis Palomino védheti meg bajnoki övét Martin ‘Smash’ Brown ellenében.

Lesz egy női bajnoki címmeccs is. A hölgyek között először egy  torna formátummal akartak királynőt avatni, de úgy döntöttek, ez a card jó lesz arra, hogy két versenyző között dőljön el a cím sorsa. A Paige VanZant-ot legyőző Britain Beltran lesz az egyik sarokban, neki sem árulták még el az ellenfelét.

Egy korábbi UFC-s, Brian Foster (29-12) is itt debütál majd.

Feldman szerint ez lesz a promóció eddigi legjobb gálája.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá