Szombaton bunyózik Buchinger Iván, Kertész Máté és Boráros Gábor az Oktagonban!

Szombaton bunyózik Buchinger Iván, Kertész Máté és Boráros Gábor az Oktagonban!


Lesz miért nézni a hétvégén az Oktagon 21 elnevezésű gálát. Az esemény főmeccsén bunyózik Buchinger Iván (37-7) könnyűsúlyban, ellenfele Ronald Paradeiser (11-6) lesz. A két bunyós kvalitásait összehasonlítva elég erősen Iván-nak áll a zászló, remélhetőleg fényes győzelmet arat majd.

Buchinger, Conor McGregor egyik korábbi ellenfele viszonylag rég, 2019. decemberében bunyózott utoljára, akkor egy 5 szubos győzelemből álló nyerő szériája tört meg egy pontozásos vereséggel.

Kertész Máté (8-3) jó ideje az Oktagon MMA igazolt versenyzője. A cseh promóciónál vegyes sikereket ért el, 3 meccset nyert meg (mindet KO-val vagy TKO-val), 3-at veszített el (mindet pontozással), és egészen a címmérkőzésig küzdte fel magát:A váltósúlyú bajnoki övet David Kozma ellen tavaly októberben elbukta, most azonban egy újabb mérkőzését jelentették be.

A magyar kiválóság január 30-án bunyózik a veretlen (4-0) Bruno Carvalho ellen. A portugál versenyző 3 idő előtti finisnél tart, kemény dió lesz, de remélhetőleg Máté még keményebb lesz nála, és ismét egy magyar győzelmet láthatunk MMA-ban.

UPDATE: Máté hozta a súlyát, 77.2 kg-val mérlegelt, és egy új ellenfélre kell készülnie, aki nem más, mint Christian Jungwirth (9-2), aki százszor keményebbnek tűnik, mint az eredeti ellenfél, Bruno Carvalho.

Boráros Gábor (18-8) Matus Juracek (6-2) ellen harcol majd. Remélhetőleg Gábor össze tud hozni egy jó kis nyerő szériát. Mindene megvan hozzá. Gábor 77.3 kg-val mért be:UFC nem lesz a hétvégén, mivel múlt héten egy tripla gálával jelentkeztek, de mint láthatod, lesz mit nézni, lesz kikért izgulni.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá