A hétvégén három magyar is ketrecbe száll!

A hétvégén három magyar is ketrecbe száll!


Magyarok a világ ellen!

A Sárközi MMA Team egyik versenyzője, Juhász Bea szalmasúlyban, 52 kilogrammban vív Rómában egy MMA mérkőzést egy nagyon kemény iráni ellenféllel, Kamal Beikkel szemben. A rendkívül aktív magyar amazon mérkőzését Rómában, a Venator 14 nevű gálán rendezik meg március 4-én, szombaton.Sárközi Róbert, a Sárközi Promotion vezetője elmondta, hogy irtó nehéz dolga lesz Beának, de bízik a tanítványa sikerében, a felkészülést nagyon komolyan vették ezúttal is.

A másik két magyar versenyző az FNC promóció aktuális gáláján száll harcba, ők szintén külföldi ellenfelekkel csapnak össze. Szolnoki Roland a 77 kilogrammos kategóriában, míg, Szentpáli Gergely 71 kilogrammban mékőzik majd.Mindkettejüket a Sárközi Promotion juttatta hozzá a lehetőséghez, hogy egy nemzetközi gálán bunyózhassanak.Bea meccsét a UFC Fight Passon keresztül lehet majd nézni, előreláthatólag 19:30 órakor kezd majd. A srácokért az FNC saját streamjén, az FNC.tv-n, ahol egy PPV jegy potom 5,31 euróba kerül, amit ha befizetünk, a magyar harcosokat is támogatjuk. Az FNC 10 19 órakor kezdődik, és mivel az ültetőkön kaptak helyet, hamar rájuk kerül a sor.Hajrá, magyarok!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá