Az éjjeli UFC-gálán bontakozott ki minden idők egyik legjobb légsúlyú mérkőzése

Az éjjeli UFC-gálán bontakozott ki minden idők egyik legjobb légsúlyú mérkőzése


Viszonylag gyakran szoktuk hangoztatni, hogy nem mindig csak a nagy sztárok bunyóit érdemes nézni a UFC-ben.

Mindenki kedvenc MMA promóciójánál ugyanis gyakran a kisebb nevek nagyobbat csatáznak, mint a nagyok.

Pontosan ez történt Matt Schnell és Su Mudaerji epikus mérkőzésén, ahol az év eddigi legnagyobb fordítását láthattuk, 2022 egyik legjobb mérkőzésén.Schnell a másodikban valami eszméletlen nagy verést kapott ellenfelétől, többször is egy hajszál választott el attól, hogy ki legyen ütve könyökkel – már alig állt a lábán. Aztán a negyedik vagy ötödik ilyen után ő talált be kétszer, levitte a földre Sumudaerji-t (a szakkommentátorok ekkorra már leesett állal figyelték az eseményeket), mountból pedig visszaadta a könyökösöket kamatostul, aztán elaltatta háromszög fojtással.

A találkozó az egész MMA közösségét felrázta, csak úgy záporoznak az elismerések mindkét fighternek, az olyan nagy nevektől is, mint pl Dustin Poirier, vagy "A Predátor" Francis Ngannou.

Sokan minden idők legjobb légsúlyú mérkőzésének kiáltották ki a találkozót, amit ezen a linken tudsz visszanézni - hidd el, megéri, még az eredmény tudatában is.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá