A BKFC leigazolta Hector Lombard-ot!

A BKFC leigazolta Hector Lombard-ot!


Újabb nagy névvel bővült a Bare Knuckle Fighting Championship. Nemrég jött a hír, hogy leigazolták minden idők egyik legdruvább középsúlyú MMA harcosát, Hector Lombard-ot.

“A Bare Knuckle Fighting Championship a bunyó következő szintje, és örülök, hogy a részese lehetek." – írta a 40 éves Hector a közösségi médiában.A BKFC-nél van már Bigfoot Silva, Vitor Belfort, Artem Lobov, Gabriel Gonzaga, Wanderlei Silva, Febricio Werdum és most "Showeather" is.

Ha rosszmájúak lennénk, mondhatnánk, hogy a kiöregedett, szarul teljesítő vagy UFC-ből kivágott arcok gyűjtőhelyévé vált a puszta öklű ökölvívással foglalkozó promóció, de ilyeneket nem mondunk, mert egytől egyig bunyólegendákról van szó, akik a mai napig veszélyesek bárkire nézve.

A kubai judós bizony sokkal, de sokkal-sokkal szebb napokat is megélt, volt neki 31-2-1-es mérlege, ami egészen elképesztő. Talán nem túlzás azt állítani, hogy ő volt az MMA Mike Tyson-ja.Azért írom a múlt időt, mert Lombard sajnos 2012-ben elindult egy lejtőn, ami egyre meredekebb lett. Két megosztott pontozásos veresége lett, egy győzelmet elvettek tőle anabolikus szteroidok használata miatt, így az utolsó 12 meccséből mindösszesen 3-at tudott megnyerni 1 NC-vel.

"Lightning" egyébként tagadta a tiltott szer tudatos használatát, egy tápkieget okolt a malőrért, mentségére legyen mondva, hogy Budapesten felszólalt a doppinghasználat ellen, plusz manapság ugyanúgy néz ki, mint a TRT korszakban.

Volt lehetőségem élőben is találkozni és interjút készíteni vele. Akkora ökle volt, mint a fejem és olyan kemény volt, mint egy kő. 2015-ös a kép:Szóval már most sajnálom az első ellenfelét a BKFC-ben.


Szólj hozzá