A 61 kilós Sean O'Malley nagyobbat üt, mint Tyron Woodley
MMA

A 61 kilós Sean O'Malley nagyobbat üt, mint Tyron Woodley


Tyron Woodley nem egy iszonyatosan KO-veszélyes harcos, de nem kis ember: 77 kiló, és színtiszta izom. Sean O'Malley az ő szöges ellentéte: ahogy azt rosszmájúan mondani szokták, vasággyal együtt 20 kiló (valójában 61), győzelmeinek 60%-át idő előtti KO-val aratta.


A FOX Sports műsorába meg szokták hívni a UFC-s harcosokat, akik megüthetik a Punching Machine-t, vagyis a bokszgépet, hogy kiderüljön, milyen erősek.

Az abszolút rekordot Francis Ngannou tartja, az ő ütését máshol mérték. A FOX-nál Derrick Lewis vezet 967 ponttal, őt követi Daniel Cormier 966-tal, a dobogó 3. fokán Pat Barry van, Woodley pedig a negyedik. Vagyis ez volt a sorrend, amíg Sean meg nem jelent, és a maga 61 kilójával le nem alázta Woodleyt:Itt látható Kenny Florian, Tyron Woodley, Rose Namajunas és Pat Barry ütései:

UFC Tonight: The Punching Machine

Michael Bisping's punching machine record has fallen! But who broke it? Was it Tyron "The Chosen One" Woodley? Kenny Florian? Pat "HD" Barry - Official Fan Page? Rose Namajunas?

Közzétette: UFC on FOX – 2018. január 25., csütörtök


A fentinél Woodley ütött nagyobbat is, 944-es pontszámot ért el ugyanezen a gépen, így kicsit javított, de még mindig nem tudta legyőzni Sean-t.

Ja, és mielőtt valaki leírja, tudom, nem a kiló számít, hanem a technika! :D

És hogy mi a tanulság? Ne becsülj le senkit kinézet alapján!


Szólj hozzá