A Bellator nagy bejelentése: 8 emberes tornára készülnek, Yoel Romero és Rumble is az indulók között!
MMA

A Bellator nagy bejelentése: 8 emberes tornára készülnek, Yoel Romero és Rumble is az indulók között!


Négy teljes napja váratta az MMA rajonóit a Bellator. Múlt hét pénteken tették ki a Twitterre, hogy ma nagy bejelentés(ek)re készülnek:Most derült fény a titokra.

Az első nagy hír, hogy a Bellator egyesíti erejét a Showtime Sports-szal (prémium televíziós hálózat), melynek elnöke Stephen Espinoza, akit a világ a Floyd Mayweather vs Conor McGregor bokszmeccsen ismerhetett meg. A dolog már csak azért is érdekes, mert a Showtime már hosszú ideje nem közvetített MMA-t, csak ökölvívást, így most a látszólag két ellentétes sportág újra egymásra talál a Conor vs. Floyd után 4 évvel. Egyébként egy évtizeddel ezelőtt a Strikeforce-ot is a Showtime közvetítette, ennek is Scott Coker volt az elnöke, mint most a Bellatornak, és most úgy fogalmazott, bezárult a kör és egy új éra veszi kezdetét a promóció életében.

Mostantól tehát kizárólag csak a Showtime közvetítheti a Bellatoros gálákat, ami nagy előrelépést jelent ahhoz képest, hogy eddig a saját felületeiken (YouTube, mobilos app...) keresztül közvetítették a gáláikat. Ami a második nagy hír, hogy április 2-án tér vissza a Bellator új bunyókkal,ugyanis idén még nem volt gálájuk. A pehelysúlyú torna folytatásával kezdik 2021-et, ennek főmeccsén Particio Pitbull harcol majd Emmanuel Sanchez-zelaz elődöntőben, a győztes A.J. McKee ellen mehet június környékén.

Mint a címben említettük, jön egy 8 emberes félnehézsúlyú torna, április 9-én kezdődik, ezen többek között Yoel Romero, Anthony "Rumble" Johnson is szerepel majd. A torna második állomása április 16-án lesz (negyeddöntők), a döntőre pedig valamikor októberben kerül sor. Lesz május 7-én egy harmatsúlyú címmeccs, ahol Sergio Pettis szerezhet címet.Espinoza azt mondta, az április 9-i gála után a Showtime Boxing-ban is lesz egy nagyszabású rendezvény, ezzel a bunyóhétvégével szeretnék a két küzdősport rajongóit összekötni és megörvendeztetni.

Coker szereti felemlegetni, hogy szerinte náluk jobb a félnehézsúlyú felhozatal, mint a UFC-ben, és Espinoza is azt mondta, azért most jött létre ez a megállapodás, mert a Bellatornak a történelme során most vannak a legjobb versenyzői.

Yoel, Rumble, és Corey is a UFC-t erősítette nem is olyan rég, Gegard Mousasi szintén (őt is emlegetik a félnehézsúlyú torna indulói között, pedig eddig középsúlyban nyomta, de a lehetőség kedvéért úgy tűnik, felmegy egy súlycsoportot), Ryan Bader szintúgy (ő is benevezett a tornára). A torna győztese 1 millió dollárral lesz gazdagabb, íme az indulók!

Fun fact: tudtad, hogy Coker fekete öves taekwon-dós? Tudjátok, ez az a harcművészet, amelyben sokkal nagyobb szerepet kapnak a fejrúgások, mint bármely másiknál.

A nagy bejelentést leleplező sajtókonferenciát angolul beszélő olvasóink itt nézhetik vissza:A Showtime egy akcióval is kedveskedik azoknak, akik nem fizettek elő még rájuk. Az oldalukon a regisztrációt követően 30 napig ingyen lehet nézni és utána le is lehet tölteni az összes rendezvényüket. Az 1 hónap lejárta után kedvezményes áron próbálják megtartani az új előfizetőket, fél évig mindössze havi 4.99 dollárt kérnek majd el tőlük. Ez átszámolva 1500 Ft-ot jelent.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá