50 Cent: McGregor elég ügyes – ahhoz képest, hogy fehér

50 Cent: McGregor elég ügyes – ahhoz képest, hogy fehér


Posztolás után 50 Cent törölte a rasszista posztot, de persze az internet nem felejt.

Conor és 50 Cent már tavaly is összeszólalkoztak a Mayweather elleni meccs idején (50 Cent nagy haverja Floydnak), most pedig ismét elszabadultak az indulatok, főként 50 Cent oldaláról. A repper azt , hogy egy utcai bunyóban meg tudná verni Conort (Kámón, fájt!):

“Conor McGregor ügyes bunyós, meg minden, ahhoz képes, hogy fehér. A feketéknek jobb génjeik vannak a bunyóhoz. Hogy a fehér embereknek is legyen bajnokuk, le kellett forgatni a Rocky-t, mert egy fehér nem tud bajnokká válni. Túl sok melóba kerül." – szólt a botrányos Tweet, ami törlésre került azóta, nem nagy meglepetésre.Persze az internetre nem lehet csak úgy posztolni büntetlenül, többen lelopták a posztot, és kitették mindenhova. Sőt, 50 Cent még azt is mondta, hogy Conor megcsalta a feleségét Rita Orával – ez utóbbi hírt a TMZ.com hozta le, ez egy videó volt, amit a zenész szintén kitörölt.


Hogy ne csak bulvár legyen az egész poszt, itt van egy szakmai hír is, ha még nem hallottátok volna: amikor a UFC 223 főmeccse elkezdődik Tony Ferguson és Khabib Nurmagomedov között, Conor automatikusan elveszíti a könnyűsúlyú UFC-övét.


Szólj hozzá