5 millió dolláros meccspénzt ajánlottak Nurmagomedov-nak
MMA

5 millió dolláros meccspénzt ajánlottak Nurmagomedov-nak


Persze nem Dana White húzna ki ennyi lét a zsebéből, hanem az oroszok.Ügynöke szerint 5 millió dolláros meccspénzt ígért Khabib Nurmagomedov-nak egy szervezet, hogy Oroszországban bunyózzon, ám azt, hogy ez melyik promóció lehet, végül nem fedte fel. Mint ismert, „A Sas” továbbra sem ízlelhette meg a vereséget profi karrierje során, legutóbbi győzelmével 24-0-ra! hizlalta mérlegét, ami még mindig nem biztos, hogy elég lesz egy Conor elleni meccshez. Khabib a Michael Johnson ellen aratott győzelme után úgy nyilatkozott, hogy amennyiben nem ő kapja meg a következő kihívói pozíciót könnyűsúlyban, akkor otthagyja az UFC-t. Ez idáig még nem valósult meg, és valószínűleg nem is fog, hisz csillapodtak a kedélyek az orosz harcos körül, aki gyorsan észbe kapott, és rájött, hogy bizony nem ő hozza a szabályokat.

Édesapja szerint Nurmagomedov arra is hajlandó, hogy egy interim övért bunyózzon Tony Ferguson ellen, és ezáltal eldőljön, hogy kettejük közül ki is az első számú várományosa a 155 fontos bajnoki címnek. McGregor valószínűleg pihenőpályára rakja magát egy időre, hisz hamarosan apai örömök elé néz majd, utána pedig még az is benne lehet a pakliban, hogy lehozzon egy Diaz elleni harmadik meccset, hogy lezárják kettejük remire álló partiját. Így tehát egy interim övet begyűjteni ésszerű dolog lehet Khabib és Tony számára, még akkor is, ha 5 millió dollárt egyikük sem fog kapni a győzelem mellé.

H.Ákos


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá