4-6 meccset szeretne Johnny Walker jövőre a UFC-ben, 'betörné Weidman arcát'
MMA

4-6 meccset szeretne Johnny Walker jövőre a UFC-ben, 'betörné Weidman arcát'


Johnny Walker rengeteg rajongót szerzett magának rövid idő alatt a UFC-ben. Ez részben annak volt köszönhető, hogy mindenkit brutálisan agyonvert, méghozzá látványosan. Hatalmas showman a srác, és eddig nem is nagyon lehetett rosszat hallani róla, illetve tőle.Még az első UFC-s vereségét is fantasztikusan jól kezelte – már-már jobban jött ki belőle, mintha nyert volna.

Most azonban tett egy olyan kijelentést, amibe nem túl nehéz belekötni:

"Nagy rajongója vagyok Anderson-nak, szeretném megbosszulni a vereségét, ezért nagyon szívesen betörném Chris Weidman arcát."

Ezt nevezhetjük formális kihívásnak is.

Reméljük, Chris nem sieti el a választ, mert az egykori középsúlyú UFC-bajnok felment félnehézsúlyba, is ki is kapott a debütálásán. Legutóbbi 6 meccséből 1-et tudott csak megnyerni.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá