29 vádpontban találták bűnösnek a barátnőjét majdnem agyonverő Jonathan „War Machine” Koppenhavert
MMA

29 vádpontban találták bűnösnek a barátnőjét majdnem agyonverő Jonathan „War Machine” Koppenhavert


Hát, haver, ezt elcseszted.


Több mint valószínű, hogy az UFC és a Bellator ex-bunyósa már csak a börtön rácsai mögött szerezhet magának új barátokat, 34 vádpontból 29-ben találta őt bűnösnek a Clark County kerületi bíróság Christy Mack és Thomas Anderson rémes ügyében.

A korábban pornószínészként is szereplő Koppenhavert emberrablás, súlyos testi sértés és szexuális zaklatás vádjában is bűnösnek találták, de a legkomolyabb vádakat (a kétszeres gyilkossági kísérletet) megúszta.

Ennek ellenére életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat, a szabadlábra helyezés feltétele nélkül.

Az akkor 33 éves Koppenhaver még 2014 augusztusában támadta meg brutálisan egykori barátnőjét, a pornós Christy Mack-et, aki akkor már egy másik férfival, Thomas Andersonnal járt. A képzett harcos mindkettejüket súlyosan megsebesítette.

Mack-et War Machine annyira megverte, hogy az akkor 23 éves lányt kilyukadt tüdővel és több törött csonttal kellett kórházba vinni, arcát War Machine a felismerhetetlenségig eltorzította. Ja, és mindezek fejébe még meg is akarta erőszakolni, de nem sikerült összehoznia a merevedést.

Koppenhaver büntetését június 5-én hirdetik ki Las Vegasban.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá