28-0! Khabib Nurmagomedov lefojtotta Dustin Poiriert
MMA

28-0! Khabib Nurmagomedov lefojtotta Dustin Poiriert


Az első menetben majdnem mozdulatról mozdulatra megismétlődött az, amit a Conor elleni meccsen láttunk. Kis állóharc az elején, aztán egy földreviteli kísérlet Khabibtól, ami sikerült is. Aztán nyomorgatás.Nurmagomedov nagyon közel volt a finishez, ugyanúgy neck crank-et tolt Poirierre, ahogy Conorra is. A szorítása elengedett, Dustin megúszta az első menetes finist. És a menetet is, bár kapott a végén egy erős ground-and-pound-ot Khabibtól.

A második menetben Poirier nagyon szépen eltalálta Khabibot egy ütéssel, a dagesztáni nagy bajban volt, hátrált is, Dustin üldözte, de leütni nem tudta. De műr több sikert ért el ellene, mint az ír. És ez nagy szó.

Aztán folytatódott a Khabib-dominancia: földrevitelek, ketrec falának szorítások, birkózás, birkózás, birkózás. Nem szép, de effektív.

A harmadik menetben a rövid állóharc után Khabib belement egy erős guillotine fojtásba. Dustin szorította Khabib fejét, ami hosszú másodpercekig nem akart kiszabadulni. Aztán kiszabadult, ez pedig a meccs végét jelentette Poiriernek, aki láthatóan elkészült az erejével. Be is figyelt a hátsó fojtás Khabibtól.

A bajnok megint "kirepült" a ketrecből, de most szeretettel támadott: megölelte Dana White-ot:Khabib a győzelem után azt mondta, eladja a pólóját, amit viselt a ketrecben, a bejövő pénzt pedig Poiriernek adja, mert tudja róla, hogy sokat jótékonykodik. Gyönyörű gesztus.

Szegény Gyémánt pedig elsírta magát a ketrecben: visszatér, de most pihennie kell – mondta.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá