21 év után új elnöke van a Magyar Ökölvívó Szakszövetségnek

21 év után új elnöke van a Magyar Ökölvívó Szakszövetségnek


Más neve még csak fel sem merült.A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) szombati tisztújításán Erdei Zsolt volt az egyedüli elnökjelölt, ennek ellenére nyílt szavazás volt arról, hogy ki legyen az új elnök. Elvileg 106-an szavazhattak volna, és ahhoz képest, hogy mindenki tudta előre a végeredményt, egész sokan jelentek meg. Szám szerint 87-en, és mindenki megtisztelte a bizalmával a korábbi világbajnok bokszolót.

Erdei az 1996 óta elnökként tevékenykedő Csötönyi Sándort váltja, akit a tagok megválasztottak tiszteletbeli elnöknek.

A bokszban sajnos hosszú ideje nincsenek komoly eredmények, a vérfrissítés remélhetőleg nagy változásokat hoz majd. Olimpián legutoljára 2000-ben, vagyis 17 éve volt dobogós magyar versenyző, Erdei ekkor nyert bronzot.

Zsolt korábban azt mondta, akkor vállalja az elnökséget, ha a bokszvilág legalább kilencven százaléka támogatja őt, ez most meg is történt. Csötönyi is szívesen mondott le a javára, korábban azt mondta, hogy megbízik benne, becsületes, tisztességes embernek tartja.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá