16-0-ra javította mérlegét a legjobb ír női bokszoló, Katie Taylor

16-0-ra javította mérlegét a legjobb ír női bokszoló, Katie Taylor


Bucivá, vagyis inkább Cris Cyborg-gá verte ellenfele, Delfine Persoon fejét augusztus 22-én a legjobb ír női bokszoló, Katie Taylor. A belga négyszer annyi tapasztalattal rendelkezik, mint ő, mérlege félelmetesen jó (44-3 ezt a vereséget is beleszámítva), Katie-n kívül csak egyvalaki tudta őt megverni, még a karrierje elején.

Ez egy visszavágó volt, az első találkozót az első Joshua vs. Ruiz gálán rendezték. Ezt szintén az ír nyerte pontozással, de ott egy elég vitatható bírói döntés született.

Sokak szerint Persoon nyerte a bunyót annak ellenére is, hogy egy brutális méretű vérömlennyel is meg kellett birkóznia a homlokán.

Rossz minőségben ugyan, de itt van a teljes mostani meccs:Delfine a meccs után elmondta, ezúttal semmi kétség nem fér Taylor győzelméhez, tiszteli a bírók döntését, és hogy az volt a baj, hogy nem tudott elég súlyt magára pakolni ahhoz, hogy "bántani tudja" a bajnokot.

Katie nyolcadjára védte meg WBA világbajnoki címét, emellett öt szervezetnél bajnok könnyűsúlyban.

Honfitársa, Conor McGregor is megdicsérte a teljesítményéért:Tyson Fury is megszólalt a meccs kapcsán, brilliánsnak nevezve azt, kiemelve, hogy a női ökölvívás egyre nagyobb népszerűségnek örvend:Passzolunk egy videót Katie legjobb kiütéseiről is:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá